REPERTOIRE

Ons repertoire is gevarieerd en eigentijds. Het oudste nummer is uit 1966, maar het accent ligt op muziek vanaf halverwege de jaren '90. We zingen graag Nederlandstalige pop, Engelstalige nummers en soms een lied in weer een andere taal, zoals Gabriellas sång in het Zweeds (uit de film As It Is in Heaven).

De nummers zingen we vierstemmig (bijvoorbeeld Blauwe dag) tot aan zevenstemmig (Viva la Vida). We zingen rustige en zachte nummers als Avond en May it be maar wisselen die graag af met pittige songs zoals Set Fire to the Rain of Sweet Child of Mine. Onze muziekkeuze varieert van Zij maakt het verschil tot Ik mis je zo graag, van Ironic tot Hold Back the River.

Bij een optreden zorgen we ervoor dat u niet naar een stilstaand koor kijkt, maar naar een dynamisch gebeuren met afwisselend subtiele en meer uitbundige beweging.

Omdat wij een 'intiem' koor zijn kunnen wij ook een mooi kerstoptreden verzorgen en dat doen we dan ook graag. Vanaf oktober beginnen we te repeteren voor de kerstoptredens met bekende en minder bekende kerstnummers, traditioneel en meer eigentijdse liedjes die bij de kerstsfeer passen. In 2017 leerden we een nieuw lied, White Winter Hymnal, met complexe bodypercussie, wat een nieuw, verrassend element in ons optreden was.

Tot slot: we vervelen ons niet graag en daarom werken we voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van het oude repertoire en het uitbreiden van ons repertoire met nieuwe nummers, zodat iedere uitvoering een verrijkende uitdaging is.