NIEUWS & AGENDA

Jubileum concerten 10 jaar Pistache

De jubileumconcerten voor ons 10-jarig bestaan in 2020 zijn vanwege de Coronacrisis uitgesteld naar 16 en 17 oktober 2021. Dan zullen we op zaterdagavond en zondagmiddag "Leef voor Vandaag!" uitvoeren in het Cenakel in Tilburg. Nadere details volgen.

Couch Choir

Met dit muzikaal gebaar steunt Koor Pistache de strijd tegen mensenhandel.

In mei 2019 zong ons koor het lied Something inside so strong als opening van een congres in de "week tegen mensenhandel" door de gemeente Tilburg. Het lied is een strijdlied tegen apartheid en past ook goed bij het thema mensenhandel. Omdat we een koor zijn dat in de maatschappij wil staan hebben we de gelegenheid vorig jaar omarmd. We konden toen nog gewoon optreden op een podium in Cinecitta, met een drankje na op het terras in de zon, waar we nu alleen van dromen.

Hetzelfde congres ging dit jaar door in de vorm van webinars. In combinatie met onze drang om weer actief te zijn, leidde dit tot een vruchtbaar initiatief. In een paar weken tijd ging het van een idee naar een instructiefilmje, naar in je eentje tegen een telefoon zingen, naar montage door onze dirigent, naar het Pistache Couch Choir live! 

Op 29 mei 2020 hield Omroep Brabant een radiointerview met één van onze leden over de totstandkoming. 

Voorjaarsconcert met popkoor BSUR

Dit concert, dat eigenlijk zou plaatsvinden op 17 mei 2020, gaat vanwege de maatregelen rondom de Corona-crisis dit voorjaar helaas niet door. Er zal een nieuwe datum gepland worden, Houdt hiervoor deze website en onze agenda in de gaten!!